Cum lucrăm?

Firma DESIANFER (SRL) oferă clienților săi o asistență completă în fiecare dintre fazele lucrărilor:

Consultanță-Devize-Proiectare-Instalare-Întreținere structuri metalice industriale

Întreprinderea noastră are la dispozitie o echipă tehnică și comercială specializată, care studiază și proiectează soluții tehnice pentru orice situație, oferindu-vă sprijin în ceea ce privește proiectarea pentru realizarea structurilor metalice industriale în general.

Având la dispoziție o echipă de tehnicieni specialiști și software pentru dezvoltarea structurilor în zone seismice, societatea noastră analizează și proiectează soluții tehnico-logistice pentru îmbunătățirea mediului dumneavoastra de muncă.

Serviciul nostru de asistență a fost creat pentru a oferi clientului și utilizatorului final un suport de consultanță tehnică și operativă pentru o bună întreținere a structurilor furnizate.

În ceea ce privește obligația de întreținere și de control al platformelor industriale, firma DESIANFER ofera un serviciu clientului pentru a-l ajuta să respecte normele prevăzute de lege. Propunem soluții care merg de la controlul montajului platformelor industriale până la intervenții periodice de control și de întreținere, eliberând toată documentația aferentă care va putea fi arătată în cazul unei inspecții efectuate de autoritățile comepetente. Suntem întotdeauna la dispoziția Dumneavoastră pentru a monitoriza, pentru a verifica și pentru a certifica starea structurilor dumneavoastră (D.M. 14/01/2008 “Norme Tehnice ale Construcțiilor” e dal D. Lgs. 81/08).